Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας

Η ένωση Μαζί για το Παιδί μάς προσκαλεί να  συνδράμουμε το έργο της για τα παιδιά που βρίσκονται στις φυλακές Αυλώνα.  Στον Αυλώνα κρατούνται 370 νέοι εκ των οποίων οι 300 είναι άποροι από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν ποτέ επισκεπτήριο και χρειάζονται
τη δική μας συμπαράσταση.
Η παράδοση της βοήθειας θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και εθελοντές, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 11.00π.μ.
Πού ;  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα είδη που έχουν συγκεντρώσει στην αποθήκη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί  στην συμβολή των οδών Μπουσίου 20 και Κούπα 33 στην Αθήνα. (Πλησίον μετρό Κατεχάκη. Περνώντας την Κατεχάκη με κατεύθυνση προς Αθήνα στρίβετε στο 3ο στενό δεξιά δείτε το χάρτη).
Πότε; Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρες 10.00 - 18.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο τηλέφωνο 210-7782281 ή με την Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών Αυλώνα στο 22950-42771.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!

Τα παιδιά των φυλακών έχουν ανάγκη από:
1.       Χειμερινά κλινοσκεπάσματα και  είδη ατομικής υγιεινής
Πετσέτες μπάνιου, σεντόνια, μονές κουβέρτες και μονά παπλώματα, σαμπουάν, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια bic, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη.
2.    Φόρμες, παπούτσια και εσώρουχα (τα εσώρουχα πρέπει να είναι καινούρια)
Τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα παπούτσια πρέπει να είναι αντρικά  medium και large για παιδιά ηλικίας 16 -24 ΟΧΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ! Μαζέψτε φόρμες, τζιν, μπλουζάκια φούτερ, εσώρουχα, παπούτσια και παντόφλες.(θερμή παράκληση ελαφρώς μεταχειρισμένα)
3.    Τηλεκάρτες, Γραφική ύλη και ξένο τύπο.
Οι  άποροι κρατούμενοι στον Αυλώνα είναι κατά πλειοψηφία αλλοδαποί μετανάστες από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τις οικογένειές τους και δεν έχουν καμία ενημέρωση για τις εξελίξεις στις χώρες τους. Μας ζητούν  τηλεκάρτες για καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Επίσης ζητούμε από συλλόγους ή ιδιώτες να μας προμηθεύσουν με εφημερίδες και περιοδικά από Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Σομαλία, Σουδάν, κ.α. Υπάρχει ανάγκη και από λευκούς φακέλους αλληλογραφίας, γραμματόσημα και στυλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: