Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ευχαριστούμε!

Το παζάρι μας έκλεισε χτες το βραδάκι... Στην πραγματικότητα ήταν τρία παζάρια σε ένα: μαζί με το "ξεμπλογκάρισμα" εξέθεταν έργα τους και οι κρατούμενες που συμμετείχαν στα εργαστήρια ζωγραφικής και κηροπλαστικής των φυλακών, όπως επίσης και η "Επάνοδος" (Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακισμένων) με τα πρωτότυπα κοσμήματά τους. Αυτή η σύμπραξη και η συνύπαρξη έδωσε άλλον αέρα και δυναμισμό στο παζάρι, το οποίο είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
Ευχαριστούμε από το βάθος της καρδιάς μας τους "Δρόμους Ζωής" χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των οποίων δεν θα μπορούσε εύκολα να πραγματοποιηθεί το παζάρι μας, ευχαριστούμε τον π. Σιλουανό (ιερέα του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Ραγκαβά) που μας παραχώρησε τον ζεστό, φροντισμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του ναού, ευχαριστούμε τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας που μας παραχώρησε το φορτηγάκι του για τη μεταφορά, ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και φίλες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν πάντα. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που εργαστήκαμε (ο καθένας στο πόστο του και σε πολλά πόστα συγχρόνως) με κέφι, χαρά, και επινοητικότητα (η χαρά του να βρίσκεις πατέντες για προβλήματα που δεν φανταζόσουν οτι θα ανακύψουν!). Ευχαριστούμε επίσης και τα δυό νέα παιδιά (των οποίων το όνομα δεν μάθαμε) που, περαστικοί, τόσο πρόθυμα μας βοήθησαν στο κουβάλημα των πραγμάτων από το φορτηγάκι στην αποθήκη χτες βράδυ αργά...
Η αλληλεγγύη είναι μια λέξη που κακοποιείται στις μέρες μας, αλλά είναι ότι ευγενέστερο μπορεί να εκφράσει η ανθρώπινη ψυχή. Οταν, δε, γίνεται με παρέα μετατρέπεται σε γιορτή. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: