Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ενισχύστε την Λαχειοφόρο

 .
To ξεblogάρισμα για ένατη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11  Δεκεμβρίου, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134), το Χριστουγεννιάτικο bazaar και τη λαχειοφόρο του, για την ενίσχυση των παιδιών,  0 έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους  και των άπορων κρατουμένων  στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος ήρθε η ώρα για τη δημιουργία μίας λίστας δώρων για τη λαχειοφόρο που τρέχει παράλληλα με τη λειτουργία του διήμερου bazaar στον ίδιο χώρο. 

Στόχος είναι, με τα έσοδα της φετεινής λαχειοφόρου να οργανωθούν και να προταθούν, δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά και τις μητέρες στη φυλακή.

Με τη δική σας συνδρομή κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να συλλέξουμε μία σειρά αξιόλογων δώρων όπως: μαθήματα, εισιτήρια, θεραπευτικες συνεδρίες, γεύματα, διαμονή σε ξενώνες, χειροποίητα αντικείμενα, βιβλία, κοσμήματα και καλλυντικά κ.ά.

Τα δώρα δίνονται είτε σε φάκελο, είτε σε ειδική συσκεύασια και μπορούν να συνοδεύονται από την επαγγελματική σας κάρτα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας. 

Στείλτε μειλ με τις προσφορές σας στο xeblogarisma@gmail.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: